Thursday, June 13, 2019

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Επιλογή»


epilogi3 newsΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία στο κεντρικό αμφιθέατρο του campus Αμαρουσίου εκδήλωση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Επιλογή», με αφορμή το πρόγραμμα «Με τα Παιδιά, για τα Παιδιά» του φορέα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την εθελοντική υποστήριξη και συμμετοχή φοιτητών Λογοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής και Εργοθεραπείας σε δράσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές των προαναφερόμενων Τμημάτων συμμετείχαν εθελοντικά στο Summer Camp για παιδιά με αναπηρία που διοργάνωσε η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) και τον Δήμο Αθηναίων το καλοκαίρι του 2017. Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσέφερε τον χώρο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας φοιτητές της Ειδικής Αγωγής απασχόλησαν περισσότερα από 20 παιδιά με ειδικές ανάγκες, στο εξειδικευμένο Εργαστήριο του Τμήματος Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής του κολλεγίου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο οποίος έχει συνθέσει και τραγούδι αφιερωμένο στο πρόγραμμα «Με τα Παιδιά, για τα Παιδιά» με ομώνυμο τίτλο.