Friday, June 14, 2019

Ατομική ψυχολογική υποστήριξη από το Συμβουλευτικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου


sumbouleutiki news
Γεμάτα νέες εμπειρίες, γνώσεις, αλλά και συγκινήσεις, τα φοιτητικά χρόνια είναι μία από τις πιο έντονες και όμορφες περιόδους στη ζωή ενός ανθρώπου. Επειδή όμως, εκτός από τα πάνω τους, μπορεί να έχουν και τα κάτω τους, το Συμβουλευτικό Κέντρο (Counselling Center) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι εδώ για να προσφέρει ατομική υποστήριξη και συμβουλές σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν προσωπικά προβλήματα όπως άγχος, στρες, διαχείριση χρόνου, κατάθλιψη, μοναξιά, διατροφικές διαταραχές και πένθος.
Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει και με άλλα θέματα όπως προβλήματα με προσωπικές σχέσεις ή με την οικογενειακή ζωή, λήψη δύσκολων αποφάσεων, καθώς και ό,τι αφορά στην προσαρμογή του φοιτητή στην ακαδημαϊκή ζωή.
Αν, κατά τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής, αντιμετωπίσεις οτιδήποτε από τα παραπάνω και νιώσεις την ανάγκη να το μοιραστείς, το Συμβουλευτικό Κέντρο παρέχει δωρεάν, εθελοντική και εμπιστευτική συμβουλευτική υποστήριξη από επαγγελματίες ψυχολόγους και σύμβουλους. Παράλληλα, προσφέρει ευκαιρίες για τους φοιτητές να παρακολουθήσουν δομημένα ομαδικά σεμινάρια για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με τη συμβουλευτική υποστήριξη.
Λειτουργεί στα Campuses Αμαρουσίου και Αθήνας τις εξής ώρες:
Campus Αμαρουσίου (Σωρού 74): 
Γραφείο 03Α, Κτίριο Α
Δευτέρα:15:00 – 19:00
Τετάρτη: 14:00 – 18:00
Downtown Campus (Ακαδημίας 42):
Γραφείο D2, 4ος όροφος
Τρίτη:15:00 – 19:00
Campus Πειραιά (Κολοκοτρώνη 110, Πλ. Τερψιθέας) 
Παρασκευή 12:00 – 20:00
Αίθουσα Μ02, Ημιόροφος
Υπεύθυνη: Κα Ζέτα Γιακουμετή
Επικοινωνία για ραντεβού: Τ 210 4121200 | etsatsarou@mitropolitiko.edu.gr