Friday, June 14, 2019

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο δίπλα στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»


 idrymastegigiapdiaΜε μία μεγάλη γιορτή χαράς και αγάπης, ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», υποδέχτηκε τα φετινά Χριστούγεννα, σκορπώντας ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη ήταν για μία ακόμη χρονιά αρωγός του σπουδαίου έργου του Συλλόγου ως Υπερήφανος Χορηγός στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Gala “A NIGHT TO REMEMBER”. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία ξεχωριστή εμφάνιση ξεσήκωσε τους καλεσμένους ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την εκδήλωση με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Στο κατάμεστο ballroom του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, το κοινό της πόλης και οι φίλοι της Στοργής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπου πρωταγωνιστές ήταν η κοινωνική ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά. Τη  βραδιά χαιρέτισε η Πρόεδρος της «ΣΤΟΡΓΗΣ», κυρία Τίμη Μπακατσέλου, η οποία μίλησε για το σημαντικό έργο του πλήρως εξοπλισμένου Αιματολογικού Κέντρου στο Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και την εύρυθμη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών Παιδιών και των συνοδών τους στην Καλαμαριά που αποτέλεσε όραμα και έργο ζωής για τα μέλη της «Στοργής».
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ως σταθερός τα τελευταία χρόνια υποστηρικτής του έργου του Συλλόγου έδωσε το δικό του μήνυμα, στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς. Ιδιαίτερα συγκινημένη η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κα Καλλιόπη Ροδοπούλου αφού συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη της «ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα 23 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, απένειμε μία πλήρη υποτροφία σπουδών σε μαθήτρια της Γ’ Λυκείου που υποστηρίζεται από τον Σύλλογο. Η κα Ροδοπούλου μάλιστα ανακοίνωσε την πρόθεση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ να «υιοθετήσει» εκπαιδευτικά όλα τα παιδιά του Συλλόγου.
Τόσο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, όσο και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ δίνουν σταθερά το «παρών» σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που φέρνουν στο προσκήνιο τα παιδιά και τις ανάγκες τους, απόρροια μίας στοχευμένης πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί ο Εκπαιδευτικός Όμιλος.