Μητροπολιτικό Κολλέγιο


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, από το 1982 μέχρι σήμερα έχει εδραιωθεί στη συνείδηση γονέων και φοιτητών ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα, με παραρτήματα σε Αθήνα, Μαρούσι Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Σε συνεργασία με διακεκριμένα δημόσια Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του εξωτερικού, προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος αναγνωρισμένων προγραμμάτων σπουδών σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία, τόσο σε επίπεδο Bachelor όσο και σε επίπεδο Master. 

Η εκπαίδευση των φοιτητών πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια. Το διδακτικό προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών, πλούσιο ερευνητικό έργο, διδακτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και επαγγελματική καταξίωση στον τομέα εξειδίκευσης τους.

Βασικός στόχος των προγραμμάτων είναι να προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για την ένταξή τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με το μελλοντικό τους επάγγελμα, μέσω διαλέξεων και σεμιναρίων από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και μέσω της δυνατότητας για πρακτική άσκηση και προσφορά εθελοντικής εργασίας στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων δομών και φορέων που διαθέτει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Το Mητροπολιτικό Κολλέγιο οικοδομεί με αίσθημα ευθύνης και συνεχούς προσπάθειας τόσο το επαγγελματικό, όσο και το κοινωνικό προφίλ των φοιτητών και των αποφοίτων του δίνοντας του ευκαιρίας καριέρας και ζωής.